• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

[Interviu] Unguru - Moderator Forum & Staff ts3

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat

LRCKmw6.png

Bine v-am gasit la un nou interviu marca LEAGUECS ROMANIA. Astazi il avem alaturi de noi pe @unguru

Reporter | Andrei @ LeagueCS : Salut Unguru! Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu !
Moderator forum | Unguru : Hai noroc Andrei. Placerea e de partea mea.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde ne scrii?
Moderator forum | Unguru :  Ma numesc Daniel, am 20 de ani si sunt din Satu Mare
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Ambitios, atent si echilibrat.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai un job ? Daca da care este acesta?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Da, lucrez in Suedia ca si optimizer intr-o fabrica.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Daca ai putea sa schimbi ceva din trecut  ce ai schimba?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : "prietenii" 
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce muzica preferi?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Techno 
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care e masina ta preferata?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Mercedes G-Class
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum ai vedea tu relatia perfecta ?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Relatia perfecta pentru este atunci cand doua persoane lupta pentru acelasi scop.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Pot sa zic ca putini prieteni stiu ca ma joc jocuri pe PC.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce este cel mai important lucru in viata?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Familia
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai animale de companie?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Nu
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este frica ta ?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Mereu mi-a fost frica sa traversez strada pe trecerea de pietoni la cum condul romanii nostri.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este scopul tau pe anul 2022?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Sa faci bani
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai o amintire amuzanta?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Am mai multe dar prefer sa le tin pentru mine.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este culoarea ta preferata?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  verde
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este mancarea ta preferata?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Sarmalele bineinteles
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Multumesc pentru raspunsurile date ,acum vom trece pe partea "virtuala" pe care cred ca o asteapta toti, esti pregatit?

Unguru & Lumea virtuala

Reporter | Andrei @ LeagueCS :Cum ti-ai ales numele?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Prietenii mei romani mereu imi spuneu "unguru" si asa mi a ramas porecla
Reporter  | Andrei @ LeagueCS : Ce jocuri joci ?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  CS 1.6, Paladins, LOL, AmongUs
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum ai aflat de LEAGUECS?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Am jucat pe serverul de JB si de aia am intrat.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce calitati crezi ca trebuie sa aibe un membru staff forum /ts3 ?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Un membru staff trebuie sa fie serios, sincer si cu capul pe umeri.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai oameni in comunitate pe care ii poti numi prieteni?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Sincer ma inteleg cu multa lume si pot sa spun ca suntem amici.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce crezi ca ar ajuta la dezvoltarea comunitati?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Comunitatile serioase se dezvolta prin implicare si munca de echipa.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : De ce ai decis sa devi un membru staff?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Pentru ca vreau sa ma implic in dezvoltarea comunitatii, vorba aia "mai pun si eu o caramida"
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Sincer, am dat doar de oameni minunati si administratia este capabila sa infrunte orice problema.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care a fost prima ta impresie despre aceasta  comunitate,staff  si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Tot ce pot sa spun e ca ati facut o treaba buna, jos palaria in fata voastra.
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai un mesaj pentru cititori?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Nu uitati sa va puneti mereu pe primul loc!
Reporter | Andrei @ LeagueCS : Multumesc pentru interviu ! O zi frumoasa !
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Si eu iti multumesc pentru rabdarea acordata, salut.

Acestea fiind spuse,  @ungurueste o persoana serioasa , muncitoare , cu capul pe umeri , iti doresc mult succes si o sedere lunga alaturi de LEAGUECS!

• Like 4
  • UP 1
  • Fortzaaaa 1
  • Mersi 1
  • Administrator
Postat

Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum ai aflat de LEAGUECS?
Moderator forum & Staff ts3| Unguru :  Am jucat pe serverul de JB si de aia am intrat.\

Te așteptăm acasă înapoi atunci, ungure.

Frumos, încearcă să punctezi lucruri mai detaliate, răspunsurile scurte nu sunt profi!

• Ador 1
  • Fortzaaaa 1
Postat

Frumos interviu băieții felicitări amândurora 

• Like 1
  • Fortzaaaa 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate