LCS PREMIUM Andt. Postat Iulie 25, 2022 LCS PREMIUM Postat Iulie 25, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu marca LEAGUECS ROMANIA. Astazi il avem alaturi de noi pe @unguru Reporter | Andrei @ LeagueCS : Salut Unguru! Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu ! Moderator forum | Unguru : Hai noroc Andrei. Placerea e de partea mea. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde ne scrii? Moderator forum | Unguru : Ma numesc Daniel, am 20 de ani si sunt din Satu Mare Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Ambitios, atent si echilibrat. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai un job ? Daca da care este acesta? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Da, lucrez in Suedia ca si optimizer intr-o fabrica. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Daca ai putea sa schimbi ceva din trecut ce ai schimba? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : "prietenii" Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce muzica preferi? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Techno Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care e masina ta preferata? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Mercedes G-Class Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum ai vedea tu relatia perfecta ? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Relatia perfecta pentru este atunci cand doua persoane lupta pentru acelasi scop. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Pot sa zic ca putini prieteni stiu ca ma joc jocuri pe PC. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce este cel mai important lucru in viata? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Familia Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai animale de companie? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Nu Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este frica ta ? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Mereu mi-a fost frica sa traversez strada pe trecerea de pietoni la cum condul romanii nostri. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este scopul tau pe anul 2022? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Sa faci bani Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai o amintire amuzanta? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Am mai multe dar prefer sa le tin pentru mine. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este culoarea ta preferata? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : verde Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este mancarea ta preferata? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Sarmalele bineinteles Reporter | Andrei @ LeagueCS : Multumesc pentru raspunsurile date ,acum vom trece pe partea "virtuala" pe care cred ca o asteapta toti, esti pregatit? Unguru & Lumea virtuala Reporter | Andrei @ LeagueCS :Cum ti-ai ales numele? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Prietenii mei romani mereu imi spuneu "unguru" si asa mi a ramas porecla Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce jocuri joci ? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : CS 1.6, Paladins, LOL, AmongUs Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum ai aflat de LEAGUECS? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Am jucat pe serverul de JB si de aia am intrat. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce calitati crezi ca trebuie sa aibe un membru staff forum /ts3 ? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Un membru staff trebuie sa fie serios, sincer si cu capul pe umeri. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai oameni in comunitate pe care ii poti numi prieteni? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Sincer ma inteleg cu multa lume si pot sa spun ca suntem amici. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce crezi ca ar ajuta la dezvoltarea comunitati? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Comunitatile serioase se dezvolta prin implicare si munca de echipa. Reporter | Andrei @ LeagueCS : De ce ai decis sa devi un membru staff? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Pentru ca vreau sa ma implic in dezvoltarea comunitatii, vorba aia "mai pun si eu o caramida" Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Sincer, am dat doar de oameni minunati si administratia este capabila sa infrunte orice problema. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate,staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Tot ce pot sa spun e ca ati facut o treaba buna, jos palaria in fata voastra. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai un mesaj pentru cititori? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Nu uitati sa va puneti mereu pe primul loc! Reporter | Andrei @ LeagueCS : Multumesc pentru interviu ! O zi frumoasa ! Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Si eu iti multumesc pentru rabdarea acordata, salut. Acestea fiind spuse, @ungurueste o persoana serioasa , muncitoare , cu capul pe umeri , iti doresc mult succes si o sedere lunga alaturi de LEAGUECS! 4 1 1 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 26, 2022 Administrator Postat Iulie 26, 2022 Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum ai aflat de LEAGUECS? Moderator forum & Staff ts3| Unguru : Am jucat pe serverul de JB si de aia am intrat.\ Te așteptăm acasă înapoi atunci, ungure. Frumos, încearcă să punctezi lucruri mai detaliate, răspunsurile scurte nu sunt profi! 1 1
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Iulie 27, 2022 Global-Moderators Postat Iulie 27, 2022 un interviu de exceptie felicitari amandurora 2 1 2
Postări Recomandate