Sari la conținut

Becali a exultat când a aflat că Petrescu ar putea pleca de la CFR! Ce spune finanțatorul FCSB de lupta la titlu


Papp

Postări Recomandate

Gigi Becali a exultat la aflarea veștii că Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR. Finanțatorul celor de la FCSB consideră că, dacă ardelenii ar rămâne fără actualul tehnician, echipa sa ar fi avantajată în lupta la titlu. Omul de afaceri susține că ”bătălia” se va da între CFR și FCSB.

”Ar fi foarte bine pentru noi, dacă pleacă Dan Petrescu, mai ales că nu pot face transferuri. Lupta la titul e așa: CFR, că e pe primul loc, și FCSB. Astra nu cred că se poate bate la titlu”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Întrebat dacă nu se teme de faptul că aceste declarații îi vor înrăi pe cei de la Astra, Becali a răspuns: ”Budescu râde la astea. Nu-l scoți pe Budescu din alea lui, poți să-i faci ce vrei. Nu se face primavara așa”.

Primul meci de la reluarea campionatului, pentru FCSB, va fi chiar derby-ul cu CFR Cluj. În acest moment, roș-albaștrii se află pe trei, cu 39 de puncte. Ardelenii sunt lideri cu 44 de puncte, iar pe doi se află Astra, cu 40 de puncte, giurgiuvenii fiind penalizați de FRF cu trei puncte. Echipa lui Bogdan Vintilă are însă un joc mai puțin disputat.

Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR

Tehnicianul a anunțat în exclusivitate la Digi Sport că s-ar putea să plece de la echipa campioană și că va lua o decizie până la începutul anului viitor. Dan Petrescu a făcut acest anunț chiar de ziua sa.

”Nu se știe încă dacă o să rămân la CFR! Sunt niște discuții, negocieri. O să vedem ce o să fac, sunt niște oferte. Până la anul nou trebuie să mă hotărăsc, să iau o decizie.

Știți cum e în fotbal. Fiecare antrenor are un preț sau o ambiție. Clubul nu știe, ce trebuie să știe ei, eu am contract și ei speră să rămân”, a anunțat Petrescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

52 de ani are Dan Petrescu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate