floringold Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Nume : Florin Vârstă : 27 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru ca imi place foarte mult sa ajut Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri Online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : implicare ideei noi Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : abia am inceptu dar o voi face zi de zi ca îmi permite serviciu ! Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da Ești recomandat de cineva din comunitate? : nu Alte precizări : nu Poti intra pe teamspeak la ședinte? :da când o sa fiu acasă. La servici nu pot .
b0rn0key Postat Iulie 20, 2022 Postat Iulie 20, 2022 Cererea ta pare a fi copiata destul de mult de la State, puteai sa reglezi unele cuvinte, nu sa le lași asa..
Asistență Tehnică TS3 unguru Postat Iulie 20, 2022 Asistență Tehnică TS3 Postat Iulie 20, 2022 Am analizat mai bine ce a spus @b0rn0key si da, cererea ta este copiata de la State + 2-3 cuvinte in plus! De la mine ai
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.