secsy Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Numele tău : Sebi Vârsta ta : 13 ani. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu activitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :sa ajut playerii noi sa ii indrum. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @PlayZeeK. # GFX Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Am pile la support UniqueID : NjGWoNCdulfw1SWgr/0lXJ0frHc=
PlayZeeK. # GFX Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Eu unul am discutat cu el si vad ca vrea sa dea o mana de ajutor si chiar avem nevoie.!
WhySoSerious | ftw. Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Nu indelpinesti cerintele minime pentru a intra in staff! Mult succes!
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Posted July 9, 2022 LCS PREMIUM Posted July 9, 2022 Apreciem faptul ca vrei sa ajuti, dar nu indeplinesti cerintele!
SmoKey Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Te asteptam cu o cerere cand indeplinesti conditiile necesare pentru a fi in staff-ul LeagueCs Romania.
b0rn0key Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Salut. Consider ca ești cam prea tânăr pentru a intra în asistenta, iar aici ma refer la faptul ca nu cred ca vei putea face fata unei probleme care ar putea apărea oricând. Totuși sa nu te descurajezi, sa mai stai pe ts, poate o sa ne cunoaștem iar peste un timp putem sa ți acordam o șansă. Momentan
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.