No swear 1 Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Nume : No swear 1 Vârstă : 14 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : vreau sa ajut forumul Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : îmi voi face treaba ca moderator, sunt conștient de circumstanțe Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : sunt destul de activ vizitez forumul de 3 ori pe zi , zilnic Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Nu mai am alte precizari Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
b0rn0key Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Trebuie să aveți contul mai vechi de o săptămână (7 zile) pe forum. Se pot face mici exceptii tinand cont de activitatea la categoriile pe care le doreste a persoanei care aplica pentru grad. Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 16 ani!
TheGodDmX Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Nu ai contu de 7 zile Nu ai activitate Nu ai vârstă minimă Nici măcar nu ți-ai dat silința să completezi tu cum trebuie o cerere și ai preferat să o copiezi
aLpi Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 ai doar 1 post pe forum adica cererea pe care ai facut o acum + n ai vechime de 7 zile
GrrPOW. Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 defapt a vrut sa faca la BB, eram pe server :)) , sorry de post hunt !
LCS PREMIUM Andt. Posted July 6, 2022 LCS PREMIUM Posted July 6, 2022 Acum 26 minute, GrrPOW. a spus: defapt a vrut sa faca la BB, eram pe server :)) , sorry de post hunt ! Ai categoria aici : https://leaguecs.ro/forum/forum/7036-base-builder-bb/ Pentru mai multe infromatii/ajutor poti sa imi dai un PM in caz ca o sa ai nevoie !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.