LCS PREMIUM Andt. Postat Iulie 5, 2022 LCS PREMIUM Postat Iulie 5, 2022 FCSB s-a întărit în această perioadă de transferuri doar în defensivă. Gigi Becali (64 ani) i-a adus la vicecampioana României pe Rachid Bouhenna (31 ani), liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joyskim Dawa (26 ani), pentru care i-a plătit 350.000 de euro Botoșaniului. Iar patronul FCSB-ului anunțat că nu mai dorește alți jucători. Singura opțiune deschisă ar fi pentru postul de extremă dreaptă, unde Andrei Cordea (23 ani) nu are concurență. Gigi Becali: „Dacă vrea Domnul să mai iau, o să iau!” „Nu mai vreau nimic. Dacă o vrea Domnul să mai iau, o să iau. Primul 11 e făcut, poate pentru Cordea să mai iau o dublură, acolo, dar nu vezi ce se întâmplă în lumea asta? E război și eu să dau banii la fotbal? Până la urmă, am 4 atacanți: Tănase, Ianis Stoica, Dumiter și Mamut. La fundași centrali, am luat ce am vrut. Vom vedea. Pe Dumiter am dat 350.000! Joacă, bă, fotbal!”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro. Transferat vara trecută de la Sepsi OSK, Andrei Dumiter a prins 23 de meciuri la FCSB, în care a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă. La clubul din Sfântu Gheorghe a înscris de două ori și a oferit două pase decisive în 16 partide. SURSA : CLICK AICI
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.