Equilibrium Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 Gigi Becali a primit o promisiune din partea ministrului Sportului cu privirea la o arenă pe care FCSB să poată juca. Eduard Novak i-a garantat lui Becali că echipa din Ghencea va putea juca din luna februarie pe Stadionul Acrul de Triumf. „Avem promisiuni de la ministru că putem juca în februarie la arena de la Arcul de Triumf. A promis, a vorbit cu Vali Argăseală. E o anomalie, faci stadioane şi nu joci pe ele”, a declarat Becali, la ProX. FCSB a jucat pe mai multe stadioane din ţară, mai ales la Giurgiu, Piteşti şi la Buzău, iar acum evoluează pe Arena Naţională. ”Sunt mulțumit și de rezultat. Când marchezi și egalezi în ultimul minut, ești mulțumit. Ești la mâna ta, sunt mulțumit. Și golurile lor… Au dat cu spatele, cu nu știu ce”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport. FCSB a reușit o repriză secundă excelentă, fapt datorat și de schimbări, Paulo Vinicius, Valentin Gheorghe și Florinel Coman aducând un plus evident, iar Gigi Becali a transmis că Toni Petrea este cel care a decis înlocuirile. ”Nu vreau să mă întrebați, a făcut antrenorul schimbările și asta e. Dacă merge echipa, avem 10-15 victorii, cum să mă bag? El face schimbările, nu eu. El face schimbările dacă merge echipa. SURSA:CLICK AICI
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.