Supreme. Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Numele tău :Americanu Vârsta ta :19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Vreau sa o ajut de acum incolo , nu am avut conflicte cu nimeni! Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Cu orice este nevoie! Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):" VREAU GRAD IN ASISTENTA " UniqueID :GVF6QRIvTZUt2i9H73xlD2oSF6U= P.S: stiu ca am avut si inainte grad si n am fost activ dar acum am terminat ce aveam de terminat si pot sta mai mereu , multumesc!
b0rn0key Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Eu unu nu am fost in momentul in care ai avut grad aici. Te vad pe ts.. Eu iti dau o sansa, sper sa nu regret.
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted July 4, 2022 Global-Moderators Posted July 4, 2022 sper sa fii activ de data asta
Antonio2306 Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Toti merita o sansa multa bafta si te asteptam pe TS!!
Community Founders John @ Anormalii Posted July 4, 2022 Community Founders Posted July 4, 2022 Din fericire pt tine , colegii de aici nu îți cunosc istoricul activității tale la ultima vizită ca staff ts3. Ei au dat pro pentru că este nevoie de oameni în asistența. EU VOI DA UN MARE CONTRA. Motivarea deciziei o voi da oricărei persoane care mă va întreba. Umbli doar după grade. Valoarea ta ca om este mai mult decât îndoielnică. Chiar daca vei lua grad aici , asta nu înseamnă că valoarea ta pt mine se va schimba și anume 0 . Succes!
LCS PREMIUM Tarzy Posted July 4, 2022 LCS PREMIUM Posted July 4, 2022 deoarece oamenii ca tine (activi o perioada si dupa inactivi) vor ramane mereu la fel.
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Posted July 4, 2022 LCS PREMIUM Posted July 4, 2022 După o discuție avută și cu ceilalți colegi, în trecut ți-ai băgat și ți-ai scos în toată asistența și în toată comunitatea când ai plecat la un momentdat cu cei de la un server pe altă comunitate. Cum oare mai ai obrazul așa gros încât să faci cerere din nou? Plus că ai mai fost de 2 ori în asistență și nu ai făcut mare lucru, încă ai luat remove pentru comportament și inactivitate. Ai avut deja 2 șanse, alta nu mai vine!
LCS PREMIUM Alek @ CSGO Posted July 4, 2022 LCS PREMIUM Posted July 4, 2022 A da, uitasem. Nu stiu cum de aveai premium la noi dar pentru comportamentul din trecut nu-l meriti
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.