Equilibrium Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Nume : Equilibrium [ x ] Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : vreau sa ajut forumul Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri etc. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : îmi voi face treaba ca moderator. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt destul de activ în secțiune. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Nu mai am. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da desigur
LCS PREMIUM Andt. Posted July 3, 2022 LCS PREMIUM Posted July 3, 2022 Categoria de jocuri este asta : https://leaguecs.ro/forum/forum/53-jocuri-online/ activitatea ta nu exista in categoria asta ! Daca ai nevoie de ajutor poti sa imi dai mesaj in privat si te ajut cu cel mai mare drag , eu iti acord o sansa cu conditia sa ii dai drumul la postari de astazi
Community Founders John @ Anormalii Posted July 3, 2022 Community Founders Posted July 3, 2022 Ai 7 postari pe tot forumul . 2 din ele sunt pentru cereri admin pe 2 servere diferite , dar aia e problema detinatorilor acelor servere . Din punctul meu de vedere nu cred ca vei face treaba ca moderator ci vrei doar gradul . In urmatoarea saptamana ai sansa sa faci niste postari frumoase , elegante si sa demonstrezi ceea ce poti , fara a fi moderator . Inainte de a fi un sef trebuie sa fii un om muncitor . CONTRA deocamdata . Daca imi vei demonstra contrariul , imi retrag cuvintele . Succes !
aLpi Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 "jocuri etc" ? daca tu raspunzi cu sictir la o intrebare foarte simpla din partea mea ai + ca nu te am vazut aproape deloc pe forum
LCS PREMIUM Mădălin. Posted July 3, 2022 LCS PREMIUM Posted July 3, 2022 Poti revenii cand vei raspunde mai cu seriozitate la intrebari si cand vei avea o activitate si o implicare aici pe forum.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.