RebeL @ZMX Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Nume : RebeL @ZMX Vârstă : 23 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut la moderarea acestei comunitati, din nou Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Multe, si promit ca voi posta zilnic pe sectiunea mea de moderare Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt foarte activ pe forum si pe sectiuni Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Desigur Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Promit ca nu voi mai face modele pe servere, jur, nu o sa va mai dezamagesc a doua oara, promit, daca va mai dezamagesc numai fac cerere de grad. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da -RebeLL -LeagueCS connect // zmx.leaguecs.ro - 89.40.233.201:27015
TheGodDmX Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Ai mai deținut grad și ai dat dovadă de neseriozitatea, cât despre vârstă bag mâna în foc că n ai tu 23 de ani. Și din câte știu, mai ai grad pe o altă comunitate Edit Și să nu mai zicem că te-ai dat drept și fata (Rebeca) tu fiind băiat acum ce om serios de 23 de ani se preface fata pentru un grad
b0rn0key Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 Acum 33 minute, RebeL @ZMX a spus: Nume : RebeL @ZMX Vârstă : 23 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut la moderarea acestei comunitati, din nou Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Multe, si promit ca voi posta zilnic pe sectiunea mea de moderare Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt foarte activ pe forum si pe sectiuni Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Desigur Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Promit ca nu voi mai face modele pe servere, jur, nu o sa va mai dezamagesc a doua oara, promit, daca va mai dezamagesc numai fac cerere de grad. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da -RebeLL -LeagueCS connect // zmx.leaguecs.ro - 89.40.233.201:27015 nici nu mai are rost sa zic motivul
LCS PREMIUM Andt. Posted July 1, 2022 LCS PREMIUM Posted July 1, 2022 Vreau sa adaug doar ( ai la cereri de admin intr-o luna mai multe decat am avut eu in 6/7 ani de cand joc cs , se vede ca esti o persoane pe care o intereseaza gradul nu sa ajute ) Motivele se stiu deci contra !
Community Founders John @ Anormalii Posted July 1, 2022 Community Founders Posted July 1, 2022 Salut . N-are rost sa asteptam deznodamantul pe care oricum il putem anticipa . Sfatul meu pt tine este sa incetezi sa mai faci cereri pt grad . Esti admin pe un sv , ocupa-te acolo putin si dupa un timp , daca o sa ploua mai mult pe timp de vara , o sa faci o noua cerere . Pana una alta cererea va fi respinsa . Nu mai insista o perioada ca risti sa-ti iei ban pe categorie .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.