Diicot Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Numele tău :Diicot Vârsta ta:20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Sa ajut toti playeri noi Si sa fie liniste si buna purtare Ești recomandde cineva de pe comunitate? : @Bombo | ftw. @SmoKey @dRama Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): VREAU GRAD IN ASISTENTA UniqueID :blNpYnRKxGQv3cn+8Ilx0jyaRAk=
SmoKey Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 A fost om de baza pe asistenta chiar imi pare rau ca a plecat atunci dar ne bucuram sa te revedem
Phor Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 un mare esti un om de baza pentru asistenta! te pup si te iubesc!
Girls Queen of Frostbite Posted June 30, 2022 Girls Posted June 30, 2022 Pro, din câte am înțeles erai un om care își făcea treaba bine la asistență, so.. Good luck!!!
Arabau Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 din cate am inteles ai mai fost pe aici si stii treaba, multa bafta si bine ai revenit
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.