ziggcapasuna Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Numele tău : ziggcapasuna Vârsta ta : 16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am adus playerii (prieteni de ai mei) Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu activitate Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @PlayZeeK. # GFX Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): VREAU GRAD IN ASISTENTA UniqueID : 935/2ssz0ndv1wDwI3qre59jwTtJ5+s=
WhySoSerious | ftw. Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Modul in care te exprimi și modul in care scrii ma face sa cred ca nu ești suficient de copt ca sa zic așa pentru a intra in asistenta(fac referire la aceasta cerere , n-am vorbit cu tine personal) Mult succes !
b0rn0key Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Într adevăr nu prea m ai convins prin "cu activitate"
Community Founders John @ Anormalii Posted June 30, 2022 Community Founders Posted June 30, 2022 Esti recomandat de @PlayZeeK. # GFX care iti da . Din pacate nu cred ca te vei incadra.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.