Rebeca @LEAGUECS.RO Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 Nume : Rebeca / Rebeca. Vârstă : 13 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut Ce sectiune dorești spre moderare? : Ceva legat de jocuri Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Nu stiu sa spun acum dar voi ajuta aceasta comunitate. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt mai mereu activa pe sectiuni de jocuri. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu, eu am vrut sa avansez in grad Alte precizări : Nimic Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
LCS PREMIUM Andt. Posted June 20, 2022 LCS PREMIUM Posted June 20, 2022 Varsta minima pentru a face parte din staff este de 16 ani .
b0rn0key Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 Nu vad rostul acestei cereri dacă ai făcut la campanie sau invers. asta poate fi un motiv pentru care îți dau pe lângă itemul cu vârsta.
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Posted June 20, 2022 LCS PREMIUM Posted June 20, 2022 Salutare, Varsta minima pentru a intra in staff-ul comunitatii este de 16 ani. Imi pare rau dar sunt nevoit sa iti resping cererea Toate cele bune
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.