aLpi Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 Numele tău : aLpi Vârsta ta : 20 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: momentan cu nimic deoarce sunt nou dar voi face tot posibilu sa o ajut Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu activitate foarte mare si o sa aduc si persoane noi, plus ca am mai avut grad de asistenta si pe alte servere si am destula experienta Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): AM PILE LA QUERY UniqueID : QbMYyi8WDPZjTL7NwjCjlghGVxQ=
Community Founders John @ Anormalii Posted June 13, 2022 Community Founders Posted June 13, 2022 Sa vedem din ce material esti facut . PRO .
SmoKey Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 Din simplul fapt , ca am vorbit personal cu el , i-am explicat pe viitor ce sa faca . Spor la treaba.
Girls Queen of Frostbite Posted June 13, 2022 Girls Posted June 13, 2022 Pro și din partea mea Succes!
Phor Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 Au spus colegii mei ce era de spus. Succes si ai grija de acest :
LCS PREMIUM Tarzy Posted June 13, 2022 LCS PREMIUM Posted June 13, 2022 Te asteptam pe teamspeak pentru grad.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.