Sari la conținut

[FOTBAL] Răzvan Zăvăleanu a făcut anunțul cu privire la falimentul lui Dinamo

Andt.

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat

După retrogradare, era de așteptat ca Dinamo să treacă printr-o perioadă mai delicată din punct de vedere financiar. ”Câinii” vor pierde și sumele importante provenite din drepturile TV, care acopereau o bună parte din bugetul clubului, dar și anumite sponsorizări după retrogradarea în eșalonul secund.

Asta ar putea însemna ca oficialii clubului vor o misiune mai grea pentru plata datoriilor, care se ridică la aproximativ cinci milioane de euro, după cum a anunțat Răzvan Zăvăleanu. Administratorul judiciar al lui Dinamo spune că nu are emoții cu privire la falimentul clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Răzvan Zăvăleanu: ”Facem eforturi ca să strângem banii necesari”

zavaleanu-intrebat-direct-zati-luat-in-c

"Toți jucătorii cu care am discutat s-au dovedit băieți de caracter. Unii dintre ei au renunțat la încasarea banilor pentru luna iunie, pentru a ajuta clubul. Alții și-au amânat restanțele până în 2023. Avem o lună și jumătate întârziere la salarii. Deocamdată, jucătorii nu pot să facă cerere împotriva clubului.

Suntem pe cale să rezolvăm problema aceasta și nu cred că vom ajunge în situația în care să ne confruntăm cu judecata. Raportat la treaba cu jucătorii, nu am nicio emoție în privința falimentului.

SURSA : CLICK AICI

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate