Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

8fzP0zy.jpg5saCYYW.jpg4snvVdb.jpgIgFBg56.jpgxSAhlm1.jpgPrnHCTd.jpgs9cFSDa.jpglCHtZYQ.jpgMNrxKjG.jpg2B6hhR6.jpgxAcNPRV.jpg x umusZcZ.jpg x 0ZQaPAb.jpghsRCjAf.jpg

Editat de fistique.
  • Like 2
  • Ador 2
  • LCS PREMIUM
Postat (editat)

Foarte misto. Vreau si eu denumirea fontului de la ultima poza daca se poate te rog.

Editat de lyfe
Postat

Tu esti cumva Sebastian C sau cum era, daca da lucrezi la fel, nu s-a schimbat nimic la tine daca nu esti tu ala cred ca esti un RIP-er din-ala jegos.

Postat (editat)
45 minutes ago, F0r3st. said:

Tu esti cumva Sebastian C sau cum era, daca da lucrezi la fel, nu s-a schimbat nimic la tine daca nu esti tu ala cred ca esti un RIP-er din-ala jegos.

1. Controleaza-ti vorbele

2. Sunt Sebastian A.

3. Respecta si vei fi respectat

Editat de ANXZEU
Postat

doar umpic la efect la unele imagini il fac foarte deschis unde trebe sa inchizi putin imaginea la bright . dar in rest sunt frumoase . 

Postat (editat)

Blur-ul este dragut, la text stai oarecum bine, dar mai este de lucrat, imi place ideea de text de pe primul avatar, daca incercai in diferite culori si cu blur-ul sa spun inchis arata pentru mine minunat.

La aceste avatare ar merge vorba "Oldy but goldy" #kw 

Si daca te-as ruga sa prezinti psd-urile? ai avea buna placerea? asta ca sa dovedesti ca sunt ale tale ca stiu si eu de un Sebastian si mai era cumva care pana si mie mi-a furat lucrarile o data. 

Editat de @bomster
Postat

Nu sunt in măsură să te judec, dar lucrezi destul de bine ! Sunt conștient că poți și mai mult , tocmai de aceea nu o să-mi las adevărata părere.

Postat

Am gasit ceva foarte vechi pe care le-am facut de plictiseala

WoELjO5.jpgb8kHBnA.jpg 

lPFAV3W.jpgMKGszf2.jpg

Postat (editat)

Super tare! Poate primesc si eu cadou de la tine vre o semnatura! ❤️ :)))

BRAVO!! AI TALENT !!

Editat de Dumii
Postat (editat)

NEW

qRo3VBp.jpgdhG1XHZ.jpg3duvceI.jpgMzmvFxB.jpgZS8zNth.jpg (credit @Nuțu) X 76PMAU4.jpg6b5O47B.jpgmqK5G4h.jpg

Editat de ANXZEU

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate