Girantul Postat Iunie 9, 2022 Postat Iunie 9, 2022 Nume : Girantul Vârstă : 34 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Am fost pe asitenta TS, din pacate timpul nu mi-a permis sa mai pot ajuta pe TS dar pot fi mai activ pe forum, inclusiv de la munca . Lucrez de la birou si imi e mai simplu sa ajut pe forum unde nu trebuie sa vorbesc, ci doar sa postez Ce sectiune dorești spre moderare? : CS 1.6 si sectiunea NEWS Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Informatii noi Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Doar pe sectiunea OLD am avut activitate, unde sunt si manager server. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? DA Ești recomandat de cineva din comunitate? : Demon Alte precizări : Demon si alti fosti colegi din asitenta TS m-au interbat de cateva ori daca vreau sa fac parte din echipa manageriala de pe forum. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : DA
LCS PREMIUM Mădălin. Postat Iunie 10, 2022 LCS PREMIUM Postat Iunie 10, 2022 Vei fi moderator pe categoria Jocuri Online.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.