Sari la conținut

[FOTBAL] Iordănescu Jr. întâmpină probleme mari la națională: „Nu sunt magician! Asta m-a supărat cel mai rău!” 

b0rn0key

Postări Recomandate

Postat

iordanescu-jr-intampina-probleme-mari-la

Selecționerul României a tras un semnal de alarmă înaintea confruntării cu Bosnia. 

În primul meci din Liga Națiunilor, România a fost învinsă de Muntenegru, 0-2. Cele două erori ale lui Vlad Chiricheș (32 ani) și seceta din atacul tricolorilor, fără șut pe spațiul porții în cele 90 de minute, l-au făcut pe Edward Iordănescu (43 ani) să debuteze cu o înfrângere în primul meci oficial pe banca tehnică. 

Doar că, pe lângă eșecul suferit, selecționerul mai este îngrijorat de altceva. Edi Iordănescu a mărturisit că ratarea calificărilor și forma mai puțin bună de la echipele de club i-au făcut pe tricolori să vină crispați la națională și sunt temători cu privire la un insucces. 

Edi Iordănescu: „Nu am preluat lucruri funcționale!” 

„Sunt un antrenor extrem de dedicat, de implicat, foarte muncitor și consecvent, dar nu sunt magician. Nu pot să repar lucruri care s-au întâmplat în ani de zile și nerealizări în doar câteva zile. Mai mult decât atât, am spus-o și în trecut și o repet și acum.  Cu toate astea, eu am spus că nu am preluat lucruri funcționale, pentru că acele lucruri foarte bune nu au fost suficiente pentru a ne califica. Atunci când nu-ți îndeplinești obiectivele nu ești funcțional. Așa voi spune și când eu voi pleca, dacă se va întâmpla acest lucru.

Din păcate, am simțit și asta m-a supărat mai mult decât ce s-a întâmplat cu Muntenegru, faptul că echipa este extrem de apăsată mental, emoțional, chiar până la teama de a nu greși și de a fi arătat cu degetul. Înțeleg și supărarea opiniei publice, s-au strâns nemulțumiri, sunt tensiuni, dar din păcate, dacă nu ne corectăm gândirea cu siguranță vor mai veni și alte momente triste”, a declarat Edward Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Bosnia. 

-> Sursa <-

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate