Sari la conținut

[FOTBAL]Gigi Becali, gata de un nou 'artificiu'! Mijlocașul pe care vrea să îl aducă la FCSB pentru a-l folosi pe postul de fundaș central

Andt.

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat

Vicecampioana României s-a despărțit de Paulo Vinicius, care nu a primit o propunere de prelungire a contractului, dar și de Andrei Miron, care a semnat din postura de jucător liber de contract cu Hapoel Haifa. Astfel, singurul fundaș central de meserie rămas este Iulian Cristea, care s-a accidentat serios în meciul cu Muntenegru, 0-2. 

Variantele FCSB-ului rămân astfel Denis Haruț și Dragoș Nedelcu, despre care Mihai Stoica a spus că vor fi folosiți drept fundași centrali. Pe lângă cei doi, Gigi Becali a mai gândit însă un 'artificiu' și a anunțat ce jucători mai pot fi folosiți pe postul respectiv. 

Gigi Becali, gata să folosească un mijlocaș pe postul de fundaș central 
Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit ce opțiuni mai are pentru a folosi pe postul de fundaș central, iar unul dintre răspunsuri a surprins. Gigi Becali a dezvăluit că îl va folosi și pe Ovidiu Popescu, cel care a fost folosit pe mai multe posturi la FCSB, dar și pe Mihai Lixandru, mijlocaș de profesie, jucător ce aparține de FCSB, împrumutat la CS Mioveni în acest sezon.

gigi-becali-gata-de-un-nou-artificiu-mijlocasul-pe-care-vrea-sa-il-aduca-la-fcsb-pentru-a-l-folosi-pe_size6.jpg

„Eu mă interesez de fundași, dar aduc doar gratis. Știți politica mea. Nu vreau să intru în faliment. Aduc jucători doar gratis. Dacă nu găsesc nimic gratis, o să joace Haruț și Ovidiu Popescu. Și o să vină Lixandru ( n.r – Mihai Lixandru, 21 de ani).  

A zis Stoican acum ceva timp că e un fundaș foarte bun și am zis să-l vedem. Am întrebat unde e și am zis să-l vină, ca să-l vedem”, a spus Gigi Becali pentru GSP. 

Mihai Lixandru (21 ani) aparține de FCSB 2, iar în 2020 a fost împrumutat la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Mijlocașul defensiv, care joacă și mijlocaș central, a mai jucat și pentru Gaz Metan Mediaș, iar în februarie 2022 a fost împrumutat la CS Mioveni, urmând să revină la vicecampioana României la finalul lunii iunie. 

30 de meciuri a jucat Lixandru în acest sezon, având un gol marcat și un assist.    

SURSA: CLICK AICI

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate