LCS PREMIUM Andt. Postat Iunie 4, 2022 LCS PREMIUM Postat Iunie 4, 2022 Gigi Becali a renunțat la serviciile celor doi fundași centrali. Miron a semnat recent cu Hapoel Haifa, iar vicecampioana României ar putea fi nevoită să improvizeze în apărare. Mihai Stoica, managerul general al echipei, a dezvăluit că Denis Haruț și Dragoș Nedelcu, dacă va rămâne la FCSB, vor fi fundașii centrali ai echipei. Finanțatorul a declarat că, odată cu ratarea unui nou titlu, nu va mai investi în transferuri, însă Ilie Dumitrescu i-a recomandat un fundaș pe care l-a remarcat, prin prisma prestațiilor din acest sezon. Joyskim Dawa (26 ani), jucătorul lui FC Botoșani, a intrat pe radarul roș-albaștrilor. Mai mult, patronul vicecampioanei României a declarat că are o înțelegere cu oficialul oltenilor pentru a nu concura unul cu celălalt, iar din acest motiv, nu va încerca să îl transfere pe Dawa. „Am convenție cu Rotaru ca să nu concurăm unul cu celălalt. M-a sunt omul și mi-a zis: 'Îl vreau pe Dawa!'. Nu mai pot să îl iau pe Dawa pentru că i-am promis omului că nu mă bag peste el. Păi, ce facem? Ne facem concurență? Ca să ce? Să ceară după aia Iftime 700-800.000 de euro. Lasă, tată, îl ia Rotaru, îți dă Rotaru 200-300.000 de euro. Dacă nu vrei să-l dai lui Rotaru, nu-l iau nici eu și tot îl dai până la urmă”, a declarat Gigi Becali pentru PRO TV și www.sport.ro. În acest sezon, Dawa a bifat 33 de meciuri sub comanda lui Marius Croitoru (41 ani), în toate competițiile, reușind să marcheze de 4 ori și să ofere o pasă decisivă. Iar cota sa, în prezent, potrivit Transfermarkt, este de 650.000 de euro. SURSA : CLICK AICI
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.