Jump to content

[Propunere]Categorie Anime/Manga

conquer

Recommended Posts

Posted

Nume :vasto lorde

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? propun ca la multimedia jos,sub disuctii Auto/Moto sa fie creata categoria de anime/manga ca sa fie separata de filme/seriale

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :hmm...ar fi mai bine si mai usor sa acceseze aceasta categorie decat filme&seriale , si probabil sunt multi care cauta categoria de "anime & manga" dar nu o gasesc pentru ca nu este la vedere , iar acesta ar fi un beneficiu pentru "fanii anime/manga".

Am vazut ca a mai fost propusa si a fost acceptata dar se pare ca a fost stearsa.

EDIT: In caz ca propunerea va fi stearsa atunci editati va rog Filme/seriale in Filme/Seriale/A sau Anime

• Community Founders
Posted

Salut . Din punctul meu de vedere nu are rost sa se creeze o noua sectiune la nivel de filme . Se poate modifica daca e atat de important la nivel de search ANIME / MANGA 

• LCS PREMIUM
Posted

Categoria clar nu pentru ca va deveni inactiva cea cu Filme & Seriale  dar se poate modifica la nume .

• LCS PREMIUM
Posted
La 02.06.2022 la 14:26, vasto lorde a spus:

Nume :vasto lorde

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? propun ca la multimedia jos,sub disuctii Auto/Moto sa fie creata categoria de anime/manga ca sa fie separata de filme/seriale

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :hmm...ar fi mai bine si mai usor sa acceseze aceasta categorie decat filme&seriale , si probabil sunt multi care cauta categoria de "anime & manga" dar nu o gasesc pentru ca nu este la vedere , iar acesta ar fi un beneficiu pentru "fanii anime/manga".

Am vazut ca a mai fost propusa si a fost acceptata dar se pare ca a fost stearsa.

EDIT: In caz ca propunerea va fi stearsa atunci editati va rog Filme/seriale in Filme/Seriale/A sau Anime

Nu este nevoie sa se adauge o categorie in plus si nici sa se schimbe numele categoriei respective !

Cand postati un serial de tip ANIME puneti in fata numelui [ANIME] nume serial si asa lumea va vedea despre ce este vorba.

:RESPINS:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy