Henpai Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Nume : Henpai Vârstă : 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad? Pentru a ajuta in dezvoltarea comunitatii. Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Proiecte, idei, atractive, activitate? :3 Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt activ pe sectiunea zmx, dar o sa o reflect in Multimedia. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Sigur. Ești recomandat de cineva din comunitate? : @Demon. Alte precizări : - Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Nu pot folosii teamspeak-ul, dar pot folosii discord-ul pe serverul comunitatii.
b0rn0key Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 mi am schimbat parerea pentru ca fata de altii care aplica si n-au niciun post, tu ai macar implicare decenta si in sv din comunitate
Fondator John @ Anormalii Postat Iunie 2, 2022 Fondator Postat Iunie 2, 2022 Chiar daca are 0 activitate pe cateogoria ce doreste sa o administreze , totusi e o persoana activa pe forum . Vad ca are cateva postari la Movies And TV Series . Eu zic sa vedem de ce este in stare si sa ii acordam o mica sansa . Daca nu va profita de ea , ghinion de nesansa.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.