Sari la conținut

[FOTBAL] Atacul lui Ionel Ganea îndreptat spre un star de la Dinamo: "Cred că nu mai joacă nici la Liga 2, la cum s-a prezentat"

Andt.

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat

Sezonul dezastruos de Liga 1 a adus-o pe Dinamo în situația de a juca pentru prima oară la barajul de menținere/promovare în prima ligă, cu Universitatea Cluj. ”Câinii” au pierdut cu 2-0 la Cluj și sunt mai aproape ca niciodată de o retrogradare, prima din istoria de 74 de ani a clubului.

Sunt șanse foarte mari ca în ziua meciului să fie sold-out! Peluza Cătălin Hîldan a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, că mai sunt disponibile doar 2.000 de bilete din totalul de 15.000 de locuri de pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”.

ionel-ganea-7_size6.jpg

Ionel Ganea, atac îndreptat nume importante de la Dinamo

"Filip cred că nu mai joacă nici la Liga 2, la cum s-a prezentat. Torje, cât de cât s-a zbătut. M-a dezamăgit Morar, jucători cu experienţă, cu nume...", a declarat Ionel Ganea, la Orange Sport.

"Din punctul meu de vedere, e greu să mai întorci rezultatul. 2-0... Totul e posibil în fotbal, au mai fost echipe care au condus 2-0 şi au pierdut. Mai mult ca sigur va fi capăt de drum. S-au decizii proaste. Şi Zăvăleanu, şi Mureşan", a adăugat acesta. 

SURSA : CLICK AICI

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate