pain_uzm Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Numele tău : Pain(Mihai) Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: cu nimic, dar se rezolva pe parcus Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Sa ofer timpul comunitatii date, ajutarea playerilor si sustinerea staffului mai vechi Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu Ai citit regulamentul?: Da. (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Leaguecs number one UniqueID : Q5AnDkabIEyTJhYPUW4Jc0EoLI8=
SmoKey Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Esti activ. Comportamentul tau e bun pana in prezent Sper sa fii la fel in continuare
Victor2k Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Eu sincer, te-am mai vazut pe ts de multe ori insa nciodata nu te-am vazut sa oferi sprijin nimanui sau sa faci ceva pentru a ajuta comunitatea. Eu sunt de parere ca ar trebui sa asteptam sa te mai cunoastem putin si sa te lasam sa interactionezi si cu alte persoane din afara serverului tau pentru ca la asistenta vei interactiona cu toata lumea de peste tot iar comportamentul si rabdarea se va vedea atunci. Totusi, mult succes! Pentru moment, cu parere de rau, de la mine ai .
LCS PREMIUM Demon Posted May 15, 2022 LCS PREMIUM Posted May 15, 2022 Te asteptam pe TS la canalul Asistenta Tehnica pentru grad
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.