sNk1 Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Numele tău :sNk Vârsta ta :29 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: nu stiu, am fost doar pe ts, am ajutat cum am putut Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : nu stiu, sa fie bine pentru toata lumea Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): LEAGUECS E NUMBER ONE UniqueID :1CnvuklonY5d6yuyLJXrOXoqM1w=
Community Founders John @ Anormalii Posted May 13, 2022 Community Founders Posted May 13, 2022 Sa fie bine ca sa nu fie rau ! :))
LCS PREMIUM Alek @ CSGO Posted May 13, 2022 LCS PREMIUM Posted May 13, 2022 Dacă îmi dai un răspuns pertinent și bun la întrebarea asta, iți jur că te accept personal fără să mai așteptăm și celelalte păreri. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte?
sNk1 Posted May 13, 2022 Author Posted May 13, 2022 Acum 3 minute, Alek @ LeagueCS a spus: Dacă îmi dai un răspuns pertinent și bun la întrebarea asta, iți jur că te accept personal fără să mai așteptăm și celelalte păreri. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte? cu ce pot
LCS PREMIUM Tarzy Posted May 14, 2022 LCS PREMIUM Posted May 14, 2022 Te asteptam pe teamspeak sa primesti gradul si sa discutam cu tine @sNk1
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.