Javik Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Nume : Jawich Vârstă : 19 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru a ajuta la dezolvtarea comunitatii. Ce sectiune dorești spre moderare? : Jocuri Online sau MultiMedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate si sa ma asigur ca regulamentul este respectat. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Doar ce am revenit in mediul comunitatilor de pe 1.6 nu am activitate dar incepand de azi voi incepe activitatea. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da, mi se pare normal. Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu, dar cine ma cunoaste dupa numele meu stie ce fel de om sunt. Alte precizări : Nimic. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
PlayZeeK. # GFX Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 succes chiar vreau să văd ce faci și dacă o să faci posturi
Ryuu. Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Din cele 10-15 posturi pe care le-ai facut, unele sunt deja postate. Era greu sa folosesti comanda "search" pentru a verifica daca-s postate. Puteai sa folosesti un font si/sau o culoare pentru a da un aspect frumos textului. Se cauta calitate, nu cantitate.
b0rn0key Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Încearcă sa postezi un număr minim de topicuri și în secțiunea dorita de moderare, mai multe ai la cele de jocuri. succes
LCS PREMIUM Demon Posted May 10, 2022 LCS PREMIUM Posted May 10, 2022 Grijă mare la topicurile postate deja si la calitate!
Community Founders John @ Anormalii Posted May 10, 2022 Community Founders Posted May 10, 2022 si de la mine.
LCS PREMIUM Andt. Posted May 10, 2022 LCS PREMIUM Posted May 10, 2022 Pro sport la treaba si nu uita sa folosesti functia search inaite de a posta .
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Posted May 10, 2022 LCS PREMIUM Posted May 10, 2022 Acces pus pe Multimedia Pentru intrebari poti apela la ceilalti membrii din staff.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.