R@uL Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Numele tău :R@uL Vârsta ta :19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Activitate + ajutor playerilor. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Activitate + asistenta de care am dat pana acum dovada si de care o sa dau in continuare. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : WhySoSerious | ftw. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): LEAGUECS E NUMBER ONE UniqueID :qtPFY8ZCh+FhSXNgun7yLFd1n50=
Victor2k Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Salut, eu nu te cunosc personal insa , ca de obice, am intrebat persoanele care te cunosc iar aceste persoane au avut cuvinte de lauda despre tine. Esti activ si civilizat iar pentru acestea ai un de la mine. Mult success!
Hanzo Hasashi Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Personal nu te cunosc dar din spusele colegilor esti un player activ cu bun simt.
SmoKey Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Activitate bunicica , cuminte esti , vedem in continuare cum vei evolua .
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Posted May 9, 2022 LCS PREMIUM Posted May 9, 2022 Contacteaza un Support pe teamspeak pentru a iti acorda gradul
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.