Ombladon. Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Nume : Singeorzan Andrei Vârstă : 19 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : am decis sa ma reapuc iar de forumuri Ce sectiune dorești spre moderare? : știri Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate, știri noi Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : foarte slaba deocamdată Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: da Ești recomandat de cineva din comunitate? : majoritatea ma cunosc Alte precizări : va salut Poti intra pe teamspeak la ședinte? : da
b0rn0key Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 eu unu nu te cunosc ai doar 3 posturi pe intreaga categorie de cand te ai reapucat
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted May 5, 2022 Global-Moderators Posted May 5, 2022 eu zic sa acordam o sansa ca nu are ce strica succes
Community Founders John @ Anormalii Posted May 5, 2022 Community Founders Posted May 5, 2022 Sa vedem din ce material este facuta persoana in cauza .
LCS PREMIUM Demon Posted May 5, 2022 LCS PREMIUM Posted May 5, 2022 Mult succes si sa te tii de treaba !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.