Sari la conținut

[Propunere] - Adaugare functionalitatate Word + buton preview

Postări Recomandate

Postat

Nume: demySek

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: introducerea unor functionalitati Word + buton prevew post.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: functionalitatea in plus nu strica niciodata.

Hear me out... O problema de care m-am lovit de cand sunt pe acest forum a fost faptul ca, pentru multe chestii (modele diverse cereri,regulament, etc) aveam facut backup in word de pe vechiul forum. Text formatat, cu bold, culori, spatieri etc. Supriza mea a fost sa vad ca textul degeaba il am formatat in word, ca in momentul in care il copiez pe forum se pierde toata formatarea. It would be nice sa te intrebe cand copiezi, tipul copierii.. (Keep source formatting, merge formatting, keep text only)

Tot odata, la momentul copierii modelelor de pe vechiul forum, am avut o spatiere inainte si dupa fiecare rand pe care nu pot sa o scot (exemplu in spoiler) desi formatarea sursei de la care a plecat modelul, nu avea asemenea spatiere. Un meniu pt remove/add space before/after paragraph  ar fi util. Am incercat sa pun modelul in word, scot spatierea si sa-l pun iar aici..aceeasi problema

Spoiler

¤ Nickname :

¤ Vârsta (minim 14 ani) : 

¤ De unde ati aflat despre noi? :

¤ Locația :

Bineinteles, daca credeti ca eu  sunt singurul nebun caruia ii pasa de cum arata textul si totul..poate fi ignorata propunerea, insa chiar cred ca aceste aspecte sunt importante (copiere text formatat, adaugare diferite functionalitati word de edit) 

Un buton de preview, inainte de postarea unui topic/raspuns ar putea fi iarasi o idee buna.

Multumesc pentru ca v-ati facut timp sa cititi doleantele unuia cu OCD :)))

Postat
17 hours ago, demySek said:

Nume: demySek

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: introducerea unor functionalitati Word + buton prevew post.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: functionalitatea in plus nu strica niciodata.

Hear me out... O problema de care m-am lovit de cand sunt pe acest forum a fost faptul ca, pentru multe chestii (modele diverse cereri,regulament, etc) aveam facut backup in word de pe vechiul forum. Text formatat, cu bold, culori, spatieri etc. Supriza mea a fost sa vad ca textul degeaba il am formatat in word, ca in momentul in care il copiez pe forum se pierde toata formatarea. It would be nice sa te intrebe cand copiezi, tipul copierii.. (Keep source formatting, merge formatting, keep text only)

Tot odata, la momentul copierii modelelor de pe vechiul forum, am avut o spatiere inainte si dupa fiecare rand pe care nu pot sa o scot (exemplu in spoiler) desi formatarea sursei de la care a plecat modelul, nu avea asemenea spatiere. Un meniu pt remove/add space before/after paragraph  ar fi util. Am incercat sa pun modelul in word, scot spatierea si sa-l pun iar aici..aceeasi problema

Reveal hidden contents

¤ Nickname :

¤ Vârsta (minim 14 ani) : 

¤ De unde ati aflat despre noi? :

¤ Locația :

Bineinteles, daca credeti ca eu  sunt singurul nebun caruia ii pasa de cum arata textul si totul..poate fi ignorata propunerea, insa chiar cred ca aceste aspecte sunt importante (copiere text formatat, adaugare diferite functionalitati word de edit) 

Un buton de preview, inainte de postarea unui topic/raspuns ar putea fi iarasi o idee buna.

Multumesc pentru ca v-ati facut timp sa cititi doleantele unuia cu OCD :)))

As putea fii PRO dar cred ca @Alexandru ar putea realiza ceva dragut fara sa incarcam forumul !

Postat

Sun total de-acord cu tine , aceași problemă cu am și eu cu fișierele WORD, a trebuit să rescriu cam totul pentru a arăta bine pe forum , de la mine un big :pros:

• LCS PREMIUM
Postat

:pros:

• Fondator
Postat

Orice idee care imbunatateste functionalitatea forumului va avea din partea mea un image.png ! :)

• Community Developer
Postat

:RESPINS:
Dacă am înțeles bine, tu vrei când copiezi de exemplu. un model care are culori, bold, etc pe el să se pastreze direct cu culori, bold și etc în editor, ei bine nu văd cum ar putea fi realizabilă chestia asta, 2 la mână, este Irelevant + nu am o idee cum ar putea fi implementat, e chiar banal ceea ce dorești, cât de button de preview, cred că există deja funcția asta, dar nu e activată posibil.

Cât de copiere modele și le pune cu spații sau whatever, când dai ctrl + v în editor îți apare acolo un button "paste as plain text" sau ceva de genu.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate