Sari la conținut

[Propunere] Jocuri Online - Adaugare Sectiune


b0rn0key

Postări Recomandate

Nume : b0rn0k

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :nu e neaparat o propunere, insa as dori daca se poate sa se adauge la categoria jocuri online si subcategoria Train Simulator 2022 (TS22) mod ROMANIA

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : nu ar ajuta comunitatea intr un anumit mod, insa atat jocul cat si addonurile nu sunt free, iar la addon-uri ma refer la locomotive, vagoane, rute, scenarii si tot ce tine de aspectul jocului. Costurile acestora sunt pentru unii usturatoare, un pachet de locomotive spre exemplu costa 30 euro, si nu cred ca ti ar conveni sa dai asa si pentru celelalte. Eu detin majoritatea acestora pentru ca am un prieten care e la "moderarea" jocului, adica ajuta la creare, si mi a dat linkuri pentru acestea, fara sa platesc ceva. Linkurile nu le gasiti mai nicaieri, sau le gasiti insa nu sunt verificate iar la instalarea lor puteti fi afectati cu virusi. In schimb ar fi de folos pentru cei ce vor sa joace acets joc, recunosc l am luat de pe steam, insa toate addonurile au fost FREE si vrea sa vi le impartasesc.

Categoria ar putea fii impartita in cateva subsectiuni( gen locomotive electrice, locomotive diesel, scenarii, template, rute, vagoane) ca sa nu le incurcam, plus ca o sa explic pas cu pas cum se instaleaza pentru ca unele au un mod diferit(cum ar fi cele RAR/ZIP) adica o subcategorie de Ajutor.

astept pareri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu  cati din comunitate ar fi  interesati de ea , nu stiu ce resurse ai pregatite  dar gasesti orice pe net cu o singura cautare am gasit 3-4 site-uri de resurse.

Ar putea fi inlocuita cu categoria pentru PUBG se posteaza foarte  rar ca sa nu fie atatea categorii , :pros:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ar fii dupa mine as OPTA pentru "CONTRA" , prin simplu fapt ca noi trebuie sa muncim sa atragem lume pe forum pentru a creste popularitatea !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Odată cu crearea unui sau mai multe categorii,  urmează și o responsabilitate sunt deja câteva..  La care nu s-au mai postat de... :) da, din motive de neimplicare sau ( nu au mai avut kef sau timp). 

Nu o sa spun ca e o idee buna sau rea mi-am spus opinia :)

Zi faină ❤️

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

:RESPINS:

Salut, consider ca asta nu ar ajuta prea mult in dezvoltarea comunitatii , avand in vedere ca nu cunosc multe persoane care sa se joace acest joc.

O sa fie o categorie inactiva la fel ca cele actuale dupa un anumit timp.

Pe viitor poate o sa adaugam si aceasta categorie dar pentru moment nu o consider o necesitate.

 

:locked:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate