Sari la conținut

[FOTBAL] Planul lui Gigi Becali legat de FCSB și Stadionul Steaua. ”Vrem să fim normali? Dacă vrem să mergem la balamuc, mergem!„


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.ead81d045ef5da13fd572437e5f5f8c9.png

 

"Eu o să merg în asistență și la prim-ministru și am să spun așa: vreau să vă întreb un lucru. Vrem să fim normali? Dacă vrem să mergem la balamuc, mergem!

Domnule, eu am adus în România, din calificări și vânzări de jucători, aproximativ 100 de milioane și i-am băgat în circuitul economic al României. Am plătit taxe și impozite de 40-50 de milioane de când am preluat echipa.

CSA nu e Steaua, o sa vedeți că în 4-5 ani se termină procesele și o să vedeți. Bine, eu sunt Steaua. Bine, sunt FCSB, cum vreți voi. Dar eu sunt societate românească în România și ei consumă de la statul român cam 2-3 milioane din banii publici ai armatei. Păi suntem nebuni cu toții?

Adică noi nu avem voie, care aducem atâția bani în România? Și ei, care consumă atâția bani, au voie? Și ei, care au stadion de 100 de milioane și atât de mare, joacă cu 2000 de fani in tribune", a explicat Becali.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate