• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[Fotbal] Atât de mare a fost Istvan Kovacs în City - Real Madrid! Pep Guardiola și-a prezentat scuzele față de arbitrul român

DnL

Postări Recomandate

Postat

image.png.be1ade3648f3f928459603e9e1f961e8.png

Sursa

Prima manșă a semifinalei Champions League, dintre Manchester City și Real Madrid, 4-3, a fost un adevărat regal pentru fotbal. Pe lângă cele 7 goluri ale partidei, ambele echipe s-au întrecut în ratări și faze superbe de a înscrie. La tot acest spectacol a avut un rol important și Istvan Kovacs (37 ani). Arbitrul român a avut o prestație remarcabilă, chiar dacă în minutul 54 Pep Guardiola (51 ani) i-a reproșat „centralului” că a acordat un out în favoarea Realului, iar acesta a fost nevoit să-l atenționeze.  

În cele din urmă, după ce a văzut reluările, antrenorul lui Manchester City și-a prezentat scuzele față de Istvan Kovacs și a ținut să precizeze că a acționat sub impulsul emoției.

Pep Guardiola: „A fost out în favoarea lui City
„Mi-am prezentat scuzele aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost out în favoarea lui
City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și mi-am prezentat scuzele”, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului. 

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate