Sari la conținut

[Fotbal] Florin Tănase, deranjat la interviu după ce a fost omul meciului „Dar la mâna cui mai suntem?!”


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.90e11a45bdf53c85631ad586efec57cc.png

Căpitanul roș-albaștrilor a transmis FCSB este de fapt la mâna ei și că dacă își va câștiga toate meciurile va deveni campioana României.

 

„Primul hat-trick (n.r. din carieră)… Sunt fericit că am reușit să marchez în seara aceasta de trei ori. Am avut un început meci dificil. Părerea mea e că acel prim gol a fost cel mai important, pentru că ei ne dominau, noi nu prea stăteam bine în teren și cu siguranță era dificil dacă nu marcam.

Suntem într-o formă bună, sper să continuăm așa. Mai avem patru meciuri dificile, dar trebuie să le luăm pas cu pas, să nu ne bucurăm prea mult, pentru că nu am realizat nimic.

Sunt fericit că am reușit să marchez de atâtea ori, dar fără ajutorul colegilor nu puteam să reușesc. Este și meritul lor. Nu contează titlul de golgheter atât de mult, mai mult cel de campion al României.

(n.r. întrebat dacă FCSB e la mâna ei în cursa pentru titlu) Dar la mâna cui mai suntem?! Dacă noi ne vom câștiga toate meciurile, cred că suntem campioni. Sper să reușim. Rămâne de văzut. Craiova joacă pentru ea, să își câștige punctele, să urce în clasament, noi la fel”, a spus Florin Tănase

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate