• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

[Fotbal] Constantin Budescu, dezamăgit de favoritul său: "Messi a plecat și a distrus două echipe!". Cine era idolul din copilărie

b0rn0key

Postări Recomandate

Postat

image.png.e4254120a83193e0255854390f061995.png

"Budi" spune că urmărea constant meciurile Barcelonei în perioada în care Leo Messi evolua pe Camp Nou, fiind fascinat de calitățile argentinianului, însă după decizia luată de septuplul câștigător al Balonului de Aur, aceea de a pleca la PSG, a rămas fără o echipă favorită în străinătate.

Constantin Budescu, fost fan al Barcelonei

După transferul lui Messi la PSG, nici Barcelona și nici formația franceză nu au înregistrat rezultatele dorite în Liga Campionilor. Catalanii au părăsit competiția încă din faza grupelor, iar gruparea de pe Parc des Princes, cu tripleta ofensivă formată din Messi, Neymar și Mbappe, a fost eliminată în optimi de Real Madrid.

"Când eram mic, nu aveam o echipă preferată. Acum am avut-o pe Barcelona, până să plece Messi. Acum nu mai am. A plecat și a distrus două echipe ca să spun așa. Nici înainte nu țineam, dar îmi plăcea să mă uit la meciurile Barcelonei pentru că juca Messi și îmi plăcea foarte mult. Acum am văzut două meciuri ale Barcelonei de când a venit și Xavi și au început să revină puțin la ce a fost înainte.

Eu îl prefer pe Messi între el și Ronaldo. Înainte îmi plăcea foarte mult de Totti, dar s-a retras", a spus Constantin Budescu, într-un interviu pentru PRO TV.

-> Sursa <-

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate