Sari la conținut

[FOTBAL] Jucătorul renegat de FCSB, părăsit de iubită înainte de Paște


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.21a9117849bcdfe73c58f2ffda080006.png

 

”Nu se mai putea, relația noastră nu mai funcționa. Deja aveam, amândoi, alte priorități. Începusem să ne vedem din ce în ce mai rar, nu ne mai înțelegeam aproape deloc. Cu el plecat mai tot timpul, cu cantonamentele, nu mai aveam cum să numim o relație ceea ce se era între noi.

În plus, ca să fiu sinceră, eu eram destul de ocupată, cu repetiții, cu concertele, ne vedeam foarte rar. De aceea ne-am despărțit. Simțeam că relația noastră nu mai merge spre vreo direcție. Avem interese diferite, el este cu sportul, eu cu muzica, pregătesc și un nou concept.

Nu ne mai potriveam. Nu am să îi fac niciun reproș lui Dragoș, îl voi respecta întotdeauna, dar e mai bine așa, să ne vedem fiecare de viața lui”, a declarat Aza Gabriela

 

”Habar nu am, nu știu unde merge Nedelcu, pe cuvânt. M-a sunat Meme, mi-a spus că a vorbit cu Nedelcu, că are acceptul în România, vrea să vină, și că trebuie să îi dăm și noi acceptul. I-am zis că da, să îi dea acceptul, dar nu la CFR, cu care ne batem noi.

În rest, la oricine poate să meargă. Meme a zis și la Universitatea Craiova și i-am zis că nu. La Craiova nu contează, singura echipă la care nu are voie la CFR, atât.  Nu e bine să dai un jucător să meargă la echipa care se bate la titlu”, a declarat Gigi Becali

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate