Duckadam Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Nickname:Duckadam Nume Real:Robert Covaliu Dumitru Vârsta Reală:12 Număr de Posturi:1 Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? :Nu stiu exact. Experienţă moderare:Helper Categoria de Moderare pentru care optaţi:Care mi se da nu am pretentii O scurtă descriere despre dvs. :Sunt un baiat care uraste scoala sunt inalt 1,70 si am 12 ani Motivul pentru care doriţi un acces:Eu sunt de o zi pe sv si imi place si am vazut multi hackeri si vreau sa rezolv aceasta problema Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi:De a aduce playeri de a face reclama sa le zic la playeri noi sa aplice daca vor Alte precizări (opţional):Alte Precizari nu am. SPER SA FIU ACCEPAT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvOaSa Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Vechimea ta e exact de 9 minute . Numarul de posturi 1 pentru ca ai postat aici . Sectiunea pe care vrei tu grad nu este aceasta . Cauta serverul pe care doresti admin si aplica acolo dupa model . Respins Topic inchis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.