Sari la conținut

[FOTBAL] Omul care îi dă speranțe lui Gigi Becali: "Poate lua chiar mai mult pe Tavi Popescu! Eu îl compar cu Sânmărtean"

Andt.

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat

Jucătorul de 19 ani l-a impresionat pe patronul lui FCSB, iar declarațiile lui Becali în privința sumei de transfer au fost ironizate în mai multe rânduri de lumea fotbalului, însă omul de afaceri are parte și de susținători.

Ioan Andone: "Eu îl compar pe Octavian Popescu cu Sânmărtean"

omul-care-ii-da-sperante-lui-gigi-becali-poate-lua-chiar-mai-mult-pe-tavi-popescu-eu-il-compar-cu-sanmartean_size6.jpg

Ioan Andone, fostul antrenor de la Dinamo sau CFR Cluj, triplu campion al României din această postură, este de părere că FCSB poate obține o sumă și mai mare pentru Octavian Popescu decât cea cerută de patron, însă cu condiția ca echipa să evolueze în grupele Ligii Campionilor, iar mijlocașul să apară constant în echipa națională.

Deși prezența în grupele Champions League pare doar un vis în ultimii ani pentru echipele din România, fostul internațional dă exemplul celor de la Sheriff Tiraspol, care au ajuns în această fază a competiției și chiar au învins Real Madrid pe Santiago Bernabeu, scor 2-1.

"Totul depinde de el. Toată lumea vorbește la superlativ, dar depinde de el cum va prelungi forma asta bună. E un jucător de atac pe care îl compar cu Sânmărtean, demult n-am mai văzut un jucător să dribleze cu o așa ușurință. Trebuie să învețe și alte lucruri - faza defensivă, jocul aerian, dar nativ e un jucător senzațional. De bani nu putem să știm, poate fi de 30 de milioane, dar depinde cum negociezi, de ce echipă vrea să-l ia, de antrenor. Uite ce greu i-a fost lui Man la început în Italia, iar acum e în regulă.

thumb1_tavi.jpg

SURSA : CLICK AICI

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate