ZCoder @ LeagueCS Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Nume : ZCoder Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Modificarea temei sau inlaturarea acesteia . Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Rezolvarea anumitor erori (buguri) . Problema consta in urmatoarele idei : NU SE POATE UTILIZA SELECTAREA MULTIPLA PENTRU A EFECTUA O ACTIUNE DE MODERARE (Ex : PIN , Sticky , Lock etc) PENTRU MAI MULTE TOPICURI . Efectiv , nu exista optiunea de selectare (Nici pe header , nici pe footer) MI SE PARE CA DETIN MAI PUTINE ACCESE PRECUM AVEAM PE GRADUL DE "Junior Moderators" . Serios , doar doua actiuni pot efectua asupra unui topic Va multumesc frumos pentru atentie !
FanTeziE.dLL Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Este funcțiunea de autoblocare,nu trebuie sa le inchizi pe rand,când creezi un topic nou jos in dreapta ai sa setezi data,după 3 zile și se blochează automat topicul.Nu vad rostul pentru a modifica tema pentru asta
ZCoder @ LeagueCS Posted April 9, 2022 Author Posted April 9, 2022 5 hours ago, FanTeziE.dLL said: Este funcțiunea de autoblocare,nu trebuie sa le inchizi pe rand,când creezi un topic nou jos in dreapta ai sa setezi data,după 3 zile și se blochează automat topicul.Nu vad rostul pentru a modifica tema pentru asta Iar daca vreau sa o fac manual ? Bifezi mai multe si le-ai inchis printr-un click . Totusi , de merge , move , pin etc. Ce se aude ?
LCS PREMIUM Mădălin. Posted April 9, 2022 LCS PREMIUM Posted April 9, 2022 Acum 13 ore, ZCoder @ LeagueCS a spus: Nume : ZCoder Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Modificarea temei sau inlaturarea acesteia . Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Rezolvarea anumitor erori (buguri) . Problema consta in urmatoarele idei : NU SE POATE UTILIZA SELECTAREA MULTIPLA PENTRU A EFECTUA O ACTIUNE DE MODERARE (Ex : PIN , Sticky , Lock etc) PENTRU MAI MULTE TOPICURI . Efectiv , nu exista optiunea de selectare (Nici pe header , nici pe footer) MI SE PARE CA DETIN MAI PUTINE ACCESE PRECUM AVEAM PE GRADUL DE "Junior Moderators" . Serios , doar doua actiuni pot efectua asupra unui topic Va multumesc frumos pentru atentie ! Nu este un bug din tema, asa sunt facute accesele. Pentru o moderare mai simpla te rog sa folosesti auto lock. De la Global in sus vei avea acces sa selectezi tot continutul.
Community Developer Alexandru Posted April 22, 2022 Community Developer Posted April 22, 2022 Salut, Am văzut și eu propunerea asta și este mai veche, după cum a spus și @Mădălin., este din cauza acceselor nu a temei. Scuze pentru late reply, am fost ocupat. Eu de exemplu am acces
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.