Sari la conținut

[FOTBAL] Viorel Moldovan știe de ce au nevoie Popescu și Petrila pentru a juca în campionatele tari: „Foarte mulți jucători talentați au stricat fotbalul românesc.”


Ciudățel

Postări Recomandate

22d523d0-90de-475d-8b53-bbdeeeb4ffe7.jpg?width=848&height=0

 

„Mie îmi place foarte mult Octavian Popescu. Acest băiat are un potențial extraordinar. Dar acum îmi e frică pentru el. S-a vorbit enorm de el. OK, când vezi un asemenea talent, e normal să-l suSții și să-l împingi. E un talent incredibil. Nu am văzut de foarte mult timp asemenea calități.

Plutește! Are o facilitate și o ușurință în a contra balonul, în a dribla, în a inventa ceva, în a inventa ceva. Încă nu e definit. El trebuie să muncească și să se se dezvolte din puncte de vedere fizic.  Trebuie să avem grijă să nu-l stricăm. Am mai văzut cazuri. Foarte mulți jucători talentați au stricat fotbalul românesc.

Și Petrila e la fel. Mie îmi pare foarte rău că nu joacă la echipa lui de club. Ar trebui să joace mai mult, să aibă constanță. Nu-i reproșez nimic lui Petrescu. Mie mi-a plăcut de când a apărut. 

Amândoi calități interesante pentru a juca într-un campionat din cele 5. Dar trebuie să îi dezvoltăm. Marea carență a fotbalistului român est la nivel atletic. Uită-te la campionatul italian sau la alte campionate. Când jucătorii stau aliniați înainte de începerea meciului, vezi mușchi, vezi picioare, vezi structură atletică, vezi fizic adevărat. Îți dă unul din ăla un umăr, ai zburat peste panourile publicitare ”, a spus Viorel Moldovan

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate