Kenes Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Nume : Valentin Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece vreau sa ajut aceasta comunitate prin activitatea mea Ce sectiune dorești spre moderare? : Gaming News Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Nu am ce sa imbunatatesc, este totul perfect. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Am contul de foarte mult timp dar nu mai am activitatea ce a fost o data. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?-Da, sunt constient Ești recomandat de cineva din comunitate? :Nu Alte precizări :Am contul de foarte mult timp si am mai fost moderator dar am renuntat deoarece nu am mai putut fii activ. M-am gandit sa ma apuc dinou deoarece acum am mai mult timp liber. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da, pot face acest lucru
b0rn0key Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Ai doar 2 posturi pe întreaga categorie de știri. Fa mai întâi câteva posturi, și citește regulamentul, trebuie sa postezi sursa, ESTE OBLIGATORIU! . Este OBLIGATORIU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.
LCS PREMIUM Tarzy Posted April 1, 2022 LCS PREMIUM Posted April 1, 2022 continua sa postezi si sa citesti regulamentul categoriilor, in principal sa postezi sursa. Mult succes si eu unul te reastept cu o cerere.
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted April 1, 2022 Global-Moderators Posted April 1, 2022 idem colegi mei
LCS PREMIUM Mădălin. Posted April 1, 2022 LCS PREMIUM Posted April 1, 2022 1 oră în urmă, Kenes a spus: Nume : Valentin Vârstă : 16 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Deoarece vreau sa ajut aceasta comunitate prin activitatea mea Ce sectiune dorești spre moderare? : Gaming News Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Nu am ce sa imbunatatesc, este totul perfect. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Am contul de foarte mult timp dar nu mai am activitatea ce a fost o data. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?-Da, sunt constient Ești recomandat de cineva din comunitate? :Nu Alte precizări :Am contul de foarte mult timp si am mai fost moderator dar am renuntat deoarece nu am mai putut fii activ. M-am gandit sa ma apuc dinou deoarece acum am mai mult timp liber. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da, pot face acest lucru
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.