Sari la conținut

[ FOTBAL ] Probleme mari pentru Universitatea Craiova înainte de meciul cu FCSB: „Nu ne-am fi putut prezenta dacă se juca weekend-ul trecut!”

Andt.

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc în a treia etapă din play-off, pe Arena Națională

Duelul roș-albaștrilor cu echipa lui Laurențiu Reghecampf este derby-ul etapei cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 1. Oltenii speră să câștige, pentru a avea o șansă la poziția a doua în clasament, aflându-se la șapte puncte distanță de echipa lui Toni Petrea în acest moment

probleme-mari-pentru-universitatea-craiova-inainte-de-meciul-cu-fcsb-znu-ne-am-fi-putut-prezenta-daca_size6.jpg

Cu toate astea, dacă nu ar fi existat pauza competițională, Universitatea Craiova nu ar fi avut șanse în duelul cu FCSB, după cum a anunțat acționarul echipei, Mihai Rotaru. Gruparea din Bănie a avut mari probleme de lot în pauză, având foarte mulți jucători cu probleme de sănătate

Mihai Rotaru anunță că Universitatea Craiova ar fi avut mari probleme cu FCSB 

Finanțatorul oltenilor a dezăvăluit că echipa sa nu s-ar fi putut prezenta la meci dacă ar fi fost să se dispute în weekend-ul trecut. Universitatea Craiova a avut mari probleme cu jucătorii, majoritatea fiind infectați cu Covid-19 sau gripă

Mai mult, Rotaru a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a avut la antrenamente doar șapte seniori, iar restul componenților lotului au fost copii.

Dacă am fi jucat meciul cu FCSB weekend-ul trecut nu ne-am fi putut prezenta. Au fost probleme mari de sănătate, pe perfuzii. Au fost cazuri foarte serioase de gripă, COVID, plecați. Avem 4 jucători titulari care vin în noaptea asta, la două aterizează. Ne-am antrenat în 7 seniori și restul copii”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

SURSA : CLICK AICI

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate