Jump to content

[LEAGUECS] - PROPOSAL by Alx.

Alx.

Recommended Posts

Posted

Nume : @Alx.

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? :

1. Member Shop : Acest minunat "SHOP" ar fii foarte util si folositor. In urma implementarii acestui "SHOP", as putea spune ca activitatea pe forum ar creste cu 10% - 15% care zic ca e un procent destul de bun. Acest "SHOP" va ajuta anumiti membrii din staff in functie de lucrurile ce se vor pune la vanzare in "SHOP" iar punctele se pot oferii ca premii la anumite concursuri !
  2. Jocuri gen GUESS WHO : O data pe saptamana s-ar putea organiza un joc de aces gen sau de cultura generala pentru a stimula activitatiile in grup ( a tuturor membriilor de pe forum). Ca si premii nu ar fii greu ne putem rezuma la un BADGE + puncte de reputatie si in caz ca se va adouga "MEMBER SHOP" , se vor putea oferii LCS POINTS !

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ambele idei pot ajuta la cresterea activitatii pe forum, sincer prima propunere ar putea ingreuna putin forumul dar pentru a doua as fii incantat daca se accepta deoarece ne mai pune rotiitele in miscare !

Posted

1 . Lam avut și înainte de update-ul cel Mare și din ce am înțeles era buguit rau de tot și sa renuntat la el .

2 . Am avut și jocuri de genu dar ni ah avut asa succes . 

În concluzie eu sunt :contra:

• LCS PREMIUM
Posted

Salutare, 

Am avut acest shop pe forum plus jocul de Blackjack, aceste 2 plugin-uri îngreunau forumul și erau nefolosite așa că prin urmare a trebuit să renunțăm la ele.

Din păcate îți resping și această propunere dar drept mulțumire pentru implicarea ta ai fost rasplătit cu 50 de puncte.

Continuă tot așa!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy