• Like 2
  • UP 1
  • I'm loving it 2
Jump to content

Cerere grad MosNicolae

Recommended Posts

Posted

Nume :  MosNicolae

Vârstă :  17

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa aplic pentru acest grad deoarece vreau sa ajut prin activitate, dezvoltarea ei si prin buna starea sectiunei respective.

Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate, postari si buna starea ei.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am o activitate mare deoarece sunt la inceput, dar daca o sa am sansa de a primi gradul o sa incep direct cu activitate pe sectiunea respectiva.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da

Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu

Alte precizări : Nu am nimic de adaugat

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  Da, o sa fiu acolo.

• LCS PREMIUM
Posted

:pros: Mult succes.

Posted

as zice sa faci mai intai niste posturi, dar :pros:, sper sa te tii de treaba

• LCS PREMIUM
Posted
Acum 6 ore, MosNicolae a spus:

Nume :  MosNicolae

Vârstă :  17

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa aplic pentru acest grad deoarece vreau sa ajut prin activitate, dezvoltarea ei si prin buna starea sectiunei respective.

Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate, postari si buna starea ei.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am o activitate mare deoarece sunt la inceput, dar daca o sa am sansa de a primi gradul o sa incep direct cu activitate pe sectiunea respectiva.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da

Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu

Alte precizări : Nu am nimic de adaugat

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  Da, o sa fiu acolo.

:acceptat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy