MosNicolae Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Nume : MosNicolae Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa aplic pentru acest grad deoarece vreau sa ajut prin activitate, dezvoltarea ei si prin buna starea sectiunei respective. Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate, postari si buna starea ei. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am o activitate mare deoarece sunt la inceput, dar daca o sa am sansa de a primi gradul o sa incep direct cu activitate pe sectiunea respectiva. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Nu am nimic de adaugat Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da, o sa fiu acolo.
b0rn0key Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 as zice sa faci mai intai niste posturi, dar , sper sa te tii de treaba
LCS PREMIUM Andt. Posted March 30, 2022 LCS PREMIUM Posted March 30, 2022 Pro dar sa vedem si activitate !
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted March 30, 2022 Global-Moderators Posted March 30, 2022 succes
LCS PREMIUM Mădălin. Posted March 30, 2022 LCS PREMIUM Posted March 30, 2022 Acum 6 ore, MosNicolae a spus: Nume : MosNicolae Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa aplic pentru acest grad deoarece vreau sa ajut prin activitate, dezvoltarea ei si prin buna starea sectiunei respective. Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Activitate, postari si buna starea ei. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Nu am o activitate mare deoarece sunt la inceput, dar daca o sa am sansa de a primi gradul o sa incep direct cu activitate pe sectiunea respectiva. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Nu am nimic de adaugat Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da, o sa fiu acolo.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.