Ryuu. Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Nume : Marius Vârstă : 20 ( 5010624) De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa aplic pentru grad deoarece am gasit o sectiune care ma pasioneaza si daca tot am si posibilitatea sa aplic.. am zis sa incerc Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate, informatii noi, etc Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu am cine stie ce activitate deoarece abia am dat de sectiunea respectiva, dar o sa vedeti ca ma tin de treaba. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : N-am nimic de adaugat. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Daca sedintele se tin inafara programului meu de la facultate, da.
LCS PREMIUM Andt. Posted March 30, 2022 LCS PREMIUM Posted March 30, 2022 Pro , mult succes si sa te ti de treaba si dupa .
LCS PREMIUM Demon Posted March 30, 2022 LCS PREMIUM Posted March 30, 2022 Ma bucur ca in sfarsit ii place cuiva sectiunea
b0rn0key Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 din cauza faptului ca nu prea avem moderatori pe acea sectiune. Spor
LCS PREMIUM Mădălin. Posted March 30, 2022 LCS PREMIUM Posted March 30, 2022 Acum 8 ore, Heiichi a spus: Nume : Marius Vârstă : 20 ( 5010624) De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Doresc sa aplic pentru grad deoarece am gasit o sectiune care ma pasioneaza si daca tot am si posibilitatea sa aplic.. am zis sa incerc Ce sectiune dorești spre moderare? : Multimedia Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate, informatii noi, etc Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu am cine stie ce activitate deoarece abia am dat de sectiunea respectiva, dar o sa vedeti ca ma tin de treaba. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : N-am nimic de adaugat. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Daca sedintele se tin inafara programului meu de la facultate, da.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.