Sari la conținut

[LOL] CE ESTE LEAGUE OF LEGENDS?


Ciudățel

Postări Recomandate

League-of-Legends-Logo-2009-2019.png

League of Legends este un joc de strategie axat pe jocul în echipă, în cadrul căruia două echipe formate din cinci campioni formidabili se înfruntă pentru a distruge baza inamică. Alege unul dintre peste 140 de campioni, participă la faze epice, nimicește-ți adversarii și distruge turnurile inamice pentru a-ți asigura victoria.

 

 

DISTRUGE BAZA

Nexusul e punctul central al bazelor celor două echipe. Pentru a câștiga jocul, echipa ta trebuie să distrugă Nexusul inamic.

 

  • NEXUSUL ECHIPEI TALE

Nexusul e locul în care apar minionii pe hartă. În spatele Nexusului se află fântâna, locul unde îți poți recupera rapid viața și mana pierdute și de unde poți accesa magazinul.

  • NEXUSUL INAMIC

Nexusul din baza inamică e identic cu cel din baza echipei tale. Dacă echipa ta reușește să distrugă Nexusul inamic, atunci victoria e a voastră.

 

 

 

CALEA CĂTRE VICTORIE

Pentru a ajunge la Nexusul inamic, echipa ta trebuie să distrugă toate structurile defensive de pe cel puțin un culoar. Acestea sunt turnurile și inhibitoarele. Pe fiecare culoar există trei turnuri și un inhibitor, iar fiecare Nexus este păzit de câte două turnuri.

 

  • TURNURI

Turnurile provoacă daune reale împotriva minionilor și campionilor inamici și îi oferă echipei aliate viziune limitată în negura războiului. Pentru a nu suferi daune, încearcă să ataci aceste structuri doar atunci când ai minioni în față.

  • INHIBITOARE

Fiecare inhibitor este protejat de un turn. Atunci când un inhibitor este distrus, timp de câteva minute pe culoarul său vor apărea super-minioni. După aceea, inhibitorul se regenerează, iar super-minionii încetează să mai apară.

 

 

 

ÎNFRUNTĂ PERICOLELE DIN JUNGLĂ

Între culoare se află jungla, în care trăiesc monștri neutri și plante. Cei mai importanți monștri sunt Baronul Nashor și dragonii. Dacă reușești să îi ucizi, echipa ta va primi buff-uri unice, care pot schimba cursul jocului.

  • BARONUL NASHOR

Baronul Nashor este cel mai puternic monstru din junglă. Dacă o echipă reușește să ucidă Baronul, primește un bonus la daunele din atac și puterea abilităților, o 'Rechemare' îmbunătățită, iar puterea minionilor din jurul membrilor săi crește semnificativ.

  • DRAGONI

Dragonii sunt monștri puternici, care oferă bonusuri unice în funcție de elementul dragonului ucis. În joc există patru dragoni ai elementelor și un Dragon străvechi.

 

 

 

ALEGE-ȚI CULOARUL

Compoziția de echipă recomandată e alcătuită din cinci poziții. Fiecare culoar se potrivește cel mai bine cu anumite tipuri de campioni și roluri – poți încerca să joci pe toate culoarele pe rând sau te poți concentra pe cel care-ți place cel mai mult.

  • CULOARUL DE SUS

Campionii de pe culoarul de sus sunt luptătorii singuratici și rezistenți ai echipei tale. Obiectivul lor e să-și protejeze culoarul și să-și concentreze atacurile pe cei mai puternici membri ai echipei adverse.

 

  • JUNGLĂ

Junglerii trăiesc pentru a-și vâna inamicii. Merg cu iscusință și șiretenie de pe un culoar pe altul și țin sub observație cei mai importanți monștri neutri, atacând exact în momentul în care adversarii lasă garda jos.

 

  • CULOARUL DE MIJLOC

Campionii pentru culoarul de mijloc provoacă rapid daune enorme, atât singuri, cât și alături de echipă. Pentru ei, lupta este ca un dans periculos, în care încearcă mereu să găsească oportunități pentru a-și prinde inamicii pe picior greșit.

 

 

  • CULOARUL DE JOS

Campionii pentru culoarul de jos sunt forța explozivă a echipei tale. Sunt o resursă prețioasă, deci trebuie protejați la începutul jocului, până când adună suficient aur și destulă experiență pentru a putea câștiga meciul pentru echipa ta.

 

  • SUPORT

Campionii de suport sunt gardienii echipei. Aceștia își mențin coechipierii în viață și îi ajută să-și ucidă adversarii; în plus, îl protejează pe colegul de pe culoarul de jos până acesta devine mai puternic.

 

player-guide-map-1440-32575baa2f8d2b2bfd5cfd07e11d1361.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate