Sari la conținut

[FOTBAL] Mihai Stoica, scos din sărite de atitudinea unui jucător de la FCSB: „Mi-a venit să vomit de nervi!”

Andt.

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre un eveniment petrecut în sânul echipei sale, care l-a mâhnit.

becali-il-pune-la-punct-pe-mm-stoica-sa-aiba-ceva-de-spus-cand-il-intreaba-patronul_4_size6.jpeg

Fără să dea un nume, MM a susținut plin de revoltă că sunt unii fotbaliști care în loc să-și urmărească adversarii în timpul liber, preferă să se relaxeze.

MM Stoica, deranjat de atitudinea unor fotbaliști
Am avut un jucător... Nu o să-i dau numele niciodată. Era român, un jucător care vorbea foarte mult cu presa, era foarte iubit de presă. Înainte de un meci cu Bistrița, a știut doar un singur fotbalist de la Bistrița! Mi-a venit să vomit de nervi.

mm-stoica-a-explicat-de-ce-a-sarbatorit-cu-o-galeata-in-cap-dupa-victoria-cu-emotii-obtinuta-in-fata-lui_2.jpg

Se poate așa ceva? Nu vreau să știi ce știu eu, să știi echipa Ripenisei, dar trebuie să știi adversarul tău direct, cum îl cheamă, dacă e stângaci sau dreptaci. Înseamnă că nu ești fotbalist profesionist dacă nu te informezi”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.

SURSA : CLICK AICI

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate