• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

[ Interviu ] Ciudatel - Moderator LeagueCs

Postări Recomandate

Postat

LRCKmw6.png

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS

In acest interviu suntem alaturi de @Ciudățel

⬇️ - POWER ON - ⬇️

• Alx.: Pentru inceput cum te numesti,cati ani ai si de unde ne scrii?
  • Ciudatel:  Salut ma numesc Adrian, 27 ani și scriu din Târgu Mureș 
  • Alx.: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte?
  • Ciudatel:  nu pot să mă caracterize singur,  o las pe alții să-și creeze impresii despre mine 
  • Alx.: As dorii sa imi descrii un hobby placut pentru tine !
  • Ciudatel: Dacă aș descrie un hobby ar fii pasiunea pentru muzică,  am avut o chitară când eram mai mic îmi plăcea sa cânt la ea ( o am și cum)  dar nu prea îmi  mai  permite timpul 
  • Alx.: Cum arata pentru tine succesul?
  • Ciudatel:  Sa faci acele persoane dragi ție, sa se simtă bine în preajma ta,  dar cel mai importat e sa te simți tu bine.  Sa nu pui la suflet ce spun alți,  sa faci ce îți spune inima.  
  • Alx.: Poveste o intamplare amuzanta din copilarie sau ceva ce nu vei uita niciodata?
  • Ciudatel:  Ce nu voi uita NICIODATĂ? Momentul în care am cunoscut-o pe @Coquette ღღ❤️
  • Alx.: Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine?
  • Ciudatel:  Nu-mi place minciuna, dacă ai mințit pentru mine ești = 0 
  • Alx.: Multumesc pentru raspunsurile date ,acum vom trece pe partea "virtuala" esti pregatiti?
  • Ciudatel: Desigur 

⬇️ - GAMING MOD IS NEXT - ⬇️

• Alx.: Cum ai ales acest nickname?
  • Ciudatel: sincer sa fiu am fost inspirat de niște prieteni, la început mi se părea ca am făcut o greșeală dar cu timpul am realizat ca ma caracterizează. 
  • Alx.: Care este rutina ta zilnica in lumea gamingu-lui ? 
  • Ciudatel:  Inafara de faptul ca deschis pc u, verific forumul sa vad dacă a apărut probleme sau ceva nou, ma conectez pe ts și..  Intru pe cs 1.6 ( csgo remake). Serverul lui @Pomarleanu, pana seara târziu când ma bag în pat 
  • Alx.: Ce te-a determinat sa te alaturi comunitatii “LEAGUECS”?
  • Ciudatel: Mi sa oferit șansa să fac parte din staff-ul LEAGUECS,  chear în acel moment când @Ares a primit Fondator  și @The Witcher era Administrator el ma îndrumat sa fac parte din acest (proiect). Ca și Global Moderator.  Prin această cale aș vrea să le mulțumesc băieți de nota 20+. 
  • Alx.: In opinia ta , aceasta comunitate de ce are nevoie pentru o buna dezvoltare?
  • Ciudatel: Sincer? De nimic. Nu poți opri ploaia asa cum nu poți opri vântul sa bată.  Leaguecs cu și fără dezvoltare este tot #Nr1
  • Alx.: In calitate de "MODERATOR" a comunitatii, ce implica aceasta sarcina? 
  • Ciudatel: Asta depinde de persoana, alți vad doar numele iar alți doar culoarea.  Fiecare grad are câte o sarcina,  ca și mod poate nu ești văzut *wow*.  Cât despre sarcina de moderator al comunități...  Atât o sa spun responsabilitate, seriozitate, muncă !
  • Alx.: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate ??
  • Ciudatel: o comunitate cu bun simt și de lungă durată.  
  • Alx.: Multumesc pentru ca ai acceptat sa te "lovesc" cu intrebari si mai ales pentru sinceritate  ! O dimineata frumoasa sa ai !
  • Ciudatel: Cu mare placere, asemenea! 

Acesta, prin urmare, a fost interviul @Alx. - @Ciudățel  Ca o opinie proprie, am descoperit in spatele acestui user o persoana foarte sincera !

Speram ca v-a placut.

Asteptam pareri, si de ce nu, daca v-a placut, un like/ador.   

• Like 4
  • UP 3
  • Ador 1
  • Fortzaaaa 2
  • LCS PREMIUM
Postat

Felicitări băieți pentru munca depusă!

Chiar mi-a făcut plăcere să citesc acest interviu!

• Like 4
  • UP 1
Postat

Baietii va multumesc pentru aceste ganduri bune asupra muncii depuse 💟

• Fortzaaaa 1
  • LCS PREMIUM
Postat

Felicitari pentru munca depusa!

Sa iti creasca mare si sanatos copilul @Ciudățel❤️

• Like 1
  • Mersi 1
  • LCS PREMIUM
Postat

Mai asteptam asa interviuri si felicitari amandurora  pentru munca depusa ! 

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate