Alx. Postat Martie 21, 2022 Postat Martie 21, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS In acest interviu suntem alaturi de @Ciudățel - POWER ON - Alx.: Pentru inceput cum te numesti,cati ani ai si de unde ne scrii? Ciudatel: Salut ma numesc Adrian, 27 ani și scriu din Târgu Mureș Alx.: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Ciudatel: nu pot să mă caracterize singur, o las pe alții să-și creeze impresii despre mine Alx.: As dorii sa imi descrii un hobby placut pentru tine ! Ciudatel: Dacă aș descrie un hobby ar fii pasiunea pentru muzică, am avut o chitară când eram mai mic îmi plăcea sa cânt la ea ( o am și cum) dar nu prea îmi mai permite timpul Alx.: Cum arata pentru tine succesul? Ciudatel: Sa faci acele persoane dragi ție, sa se simtă bine în preajma ta, dar cel mai importat e sa te simți tu bine. Sa nu pui la suflet ce spun alți, sa faci ce îți spune inima. Alx.: Poveste o intamplare amuzanta din copilarie sau ceva ce nu vei uita niciodata? Ciudatel: Ce nu voi uita NICIODATĂ? Momentul în care am cunoscut-o pe @Coquette ღღ Alx.: Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine? Ciudatel: Nu-mi place minciuna, dacă ai mințit pentru mine ești = 0 Alx.: Multumesc pentru raspunsurile date ,acum vom trece pe partea "virtuala" esti pregatiti? Ciudatel: Desigur - GAMING MOD IS NEXT - Alx.: Cum ai ales acest nickname? Ciudatel: sincer sa fiu am fost inspirat de niște prieteni, la început mi se părea ca am făcut o greșeală dar cu timpul am realizat ca ma caracterizează. Alx.: Care este rutina ta zilnica in lumea gamingu-lui ? Ciudatel: Inafara de faptul ca deschis pc u, verific forumul sa vad dacă a apărut probleme sau ceva nou, ma conectez pe ts și.. Intru pe cs 1.6 ( csgo remake). Serverul lui @Pomarleanu, pana seara târziu când ma bag în pat Alx.: Ce te-a determinat sa te alaturi comunitatii “LEAGUECS”? Ciudatel: Mi sa oferit șansa să fac parte din staff-ul LEAGUECS, chear în acel moment când @Ares a primit Fondator și @The Witcher era Administrator el ma îndrumat sa fac parte din acest (proiect). Ca și Global Moderator. Prin această cale aș vrea să le mulțumesc băieți de nota 20+. Alx.: In opinia ta , aceasta comunitate de ce are nevoie pentru o buna dezvoltare? Ciudatel: Sincer? De nimic. Nu poți opri ploaia asa cum nu poți opri vântul sa bată. Leaguecs cu și fără dezvoltare este tot #Nr1 Alx.: In calitate de "MODERATOR" a comunitatii, ce implica aceasta sarcina? Ciudatel: Asta depinde de persoana, alți vad doar numele iar alți doar culoarea. Fiecare grad are câte o sarcina, ca și mod poate nu ești văzut *wow*. Cât despre sarcina de moderator al comunități... Atât o sa spun responsabilitate, seriozitate, muncă ! Alx.: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate ?? Ciudatel: o comunitate cu bun simt și de lungă durată. Alx.: Multumesc pentru ca ai acceptat sa te "lovesc" cu intrebari si mai ales pentru sinceritate ! O dimineata frumoasa sa ai ! Ciudatel: Cu mare placere, asemenea! Acesta, prin urmare, a fost interviul @Alx. - @Ciudățel Ca o opinie proprie, am descoperit in spatele acestui user o persoana foarte sincera ! Speram ca v-a placut. Asteptam pareri, si de ce nu, daca v-a placut, un like/ador. 4 3 1 2
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Postat Martie 21, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 21, 2022 Felicitări băieți pentru munca depusă! Chiar mi-a făcut plăcere să citesc acest interviu! 4 1
TDaian Postat Martie 21, 2022 Postat Martie 21, 2022 Felicitări pentru munca depusă, domnule! Persoană cu seriozitate amplă! 1 1
Alx. Postat Martie 21, 2022 Autor Postat Martie 21, 2022 Baietii va multumesc pentru aceste ganduri bune asupra muncii depuse 1
LCS PREMIUM Tarzy Postat Martie 21, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 21, 2022 Felicitari pentru munca depusa! Sa iti creasca mare si sanatos copilul @Ciudățel 1 1
FanTeziE.dLL Postat Martie 21, 2022 Postat Martie 21, 2022 Felicitări @Ciudățelși eu tot din ms te aștept la o bere 1 1
LCS PREMIUM Andt. Postat Martie 22, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 22, 2022 Mai asteptam asa interviuri si felicitari amandurora pentru munca depusa ! 1
Postări Recomandate