Sari la conținut

[FOTBAL] Meme Stoica a oferit imaginea zilei! A sărbătorit cu o găleată pe cap victoria FCSB în fața celor de la FC Argeș


Ciudățel

Postări Recomandate

mm-stoica-galeata.jpg

După ce Toni Petrea a mutat decisiv și Dumiter a adus victoria contra piteștenilor, echipa a sărbătorit alături de fani.

Alături de echipă și Meme Stoica a fost surprins scandând alături de suporteri. Managerul general a oferit momentul finalului de partidă. Acesta a sărbătorit euforic victoria și a fost surprins cu o găleată pe cap în timp ce cânta împreună cu galeria.

Mihai Stoica îi oferă susținerea lui Claudiu Keșeru, dar Becali l-a contrat! Patronul a declarat că de acum Mihai Stoica nu mai are niciun cuvânt de spus la echipa roș-albastră.

„Le transmit un mesaj tuturor oamenilor care contestă, care critică: deja am început să dau bani de la mine. Acum, trebuie să dau de la mine un milion de euro. Să vină ei sa dea un milion și să facă cum vor ei. Ce treabă are Mihai Stoica (n.r. care a susținut ca Claudiu Keşeru să rămână în lot)? Eu sunt şeful. Dacă vrea Mihai Stoica să fac ca el, să dea el un milion. Ce să aibă de spus? Meme are de spus când îl întreabă patronul. El să aibă de spus când e întrebat”, a declarat Gigi Becali

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate